Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi biz-basz

2013.01.20. 18:15

Sohasem értettem, hogy miért van az, hogy a filmekben a szereplők csak bedobnak egy bogyót, lenyelik, jobb esetben szétrágják és már jön is a flash. Legyen az bármi. Bedobják, elrágcsálják, reccs és már flessel is, ez átverés. Nincs az a bogyó, kapszula, kis bisz-basz ami ilyen gyorsan bejönne. Persze mindig irigyeltem őket. Bárcsak nekem is. Bárcsak ne kéne egy, másfél, két órát várnom mire történik valami.

Aztán leesett, narráció, dramatúrgia. Kurva narráció dramatúrgia. Milyen hülyén venné már ki magát egy filmben, ha a nagymenők (adott esetben kismenők), bedobnának egy bogyót, aztán az autó csak menne, menne, az idő szépen telne. Főhőseink átlag csevegéssel töltik azt az időt, amíg bejön a cucc. Aztán BUMM, zene, hepaj, autó az útról le és indulhat a buli.

Szóval egy bogyó sem jön be pár perc, vagy másodperc alatt. Ne higyjetek a filmeknek, hazudnak.

U.i.: Kurvára fáj a fejem!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köszi, Tula, a kijavítást! Rám fért, hogy végre egyszer valaki, jól kijavítson. Sok gyenge, nem mer. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr635029201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása