Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reggeli rövid post

2013.01.12. 08:06

Az van, hogy villanyt kell még szerelnem, mert ugyebár kisült az áramkör a szobámban, de ami igazán érdekes történet az, hogy kedden egy: "kék-kék-kék" kellett távoznom a lakásból, bizonyos roham kapcsán. Ami sem nem heveny alkoholmérgezés; sem semmi féle-fajta óverdóz nem volt; hanem egy különösen kegyetlen Migrén roham indukálta a mentőótóval érkezést a Zombulanciára. Az meg, hogy még zombulancia kifejtem majd a következő full posztban.

  • Részint mert csak egy afféle sneekpeek, nyálcsorgatós, "Jujjdevárommár..." beharangozás akart lenni
  • Részint mert áram szerelés közben nem leszen majd áram, mint olyan
  • Részint mert alig látok már a reggeltől
  • Részint meg, ez amúgy is csak egy rövid bejegyzés akart lenni, főleg azok számára, akik egyrészt nem tudnak, vagy nem akarnak sok betűt olvasni (sok ilyen van ám! több, mint te azt gondolnád, kedves nyálas {nem bírtam ki, hogy süssem el ezt az 5 forintos poént}, izé nyájas olvasó), másrészről viszont érdeklődnek, hogy fog-é történni itt valami a közeljövőben és, ha igen mifog?!
  • Részint pediglen, mert kilóra gyártom itt az anyagot. Ugyanis feltett szándékom, hogy az Internet kényes és finoman szólva is borotva élen táncoló nyelvi egyensúlyát, egy precízen hangolt taszajtással szépséges anyanyelvünk irányába billentem. :) Vagy a mélységes Taigetosz szakadékába...

A szokásos humor bon-bon-ok hiányát nyugodtan tudjátok be annak, hogy ma még nem reggeliztem. Tréfarépát se. :P

Kovalsky!

A gyógyszereimet!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update:

Szerdán megyek agyvizsgálatra. Akkor ki derül, hogy mit rejtettem el a fejemben. Addig nem leszen ennek a posztnak folytatása, na de utána viszont kapjátok majd csőstül! :P :)

Körkérdés, ha valami kis bogyót találnának a fejemben, na nem az agyam helyett, azt már pontosan tudjuk, hogy nincs, hanem ott a koponyán belül. Nos, akkor maradjon, vagy körfűrész?

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr425013458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása