Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szóval az új évre mindenkinek jut egy-egy fogadalom. Bevallom én már a múlt év végén megfogadtam, hogy elegem van a Politoxi régi szürke arculatából. Neki is álltam némi ráncfelvarrásnak. Kezdve a régi, és jórészt már amúgy is működésképtelen, vagy idejét múlt link-blogok eltakarításával. Folytatva azzal, hogy a legutóbbi időkig megszokott, befordulós, rinyálós, szájtépős, sírós bejegyzések helyett, egészen új, befordulós, szájtépős, rinyálós, stb posztokkal fogom bombázni a nagyérdeműt, melyek viszont úgy tűnik, hogy nagyobb közmegelégedésre adnak számot (apám, ezt a képzavart). A lényeg, hogy igyekszem nem csak a külcsínen, de a belbecsen is érdemben változtatni, de legalábbis is, a nagyra becsült olvasóközönség számára fogyaszthatóbbá tenni az agymenéseimet.

Ezért van hát, hogy szívesen várom és bírom a kritikát, a lektorálást és adott esetben a köpködést, mert nem magamnak írom, ha meg senki másnak nem tetszik, akkor saját véres váladékába fullad az egész.

Megsúgom halkan, hogy reményeim szerint lesznek itt még nagyszabású meglepetések, már csak egy valakire várok, hogy előrukkoljon a Millió vénusszal, de hát Rómát sem egy hét alatt építették fel ugyebár?! A díszleteseknek alig négy nap volt az: Én Kleopátra forgatásán. :P

Első, azonnal szembe ötlő dolog, hogy felkerültek a posztok alá a FaceBook Lájk gombok. Azért is történt ez így, mert úgy tűnik, még egy ilyen vén fasznak is mint én haladnia kell a korral, hiszen a blogmotoron keresztül, vagy jó fél éve egy árva üzenet nem érkezett, amíg fácsén, amint azt jól látjátok folyamatos az eszmecsere.

Ja, nem lesz reklám, nem lesz hírérték, nem lesz zIndex címlap. Semmi flinc-flanc. Minden marad a régiben, csak szebb, jobb, jó szagú lesz. (tudjátok a frissen száradó diszperzív semmivel össze sem hasonlítható, őszinte mámora :) )

Szóval LIKE (aka Tetszik) gombok, mellettük egy pici számláló, semmi más. Nem kívánok sem arcokat bemutatni, sem rajongói klubbot alapítani (pedig ez tenne rá még egy nagy szeneslapáttal, az amúgy is nómenklatúra módjára túlburjánzó egómra), sem nem szeretnék senkit sem kompromitálni, hogy ezt az igen toxikus agymenést olvassa. Lehet, sőt, ha tetszik még kötelező is lájkolni. Következmények nincsenek. Ooopsz, majd el is felejtettem, ezzel egy időben, mint egy karöltve jött a megosztás funkció (tú in van). Most már tehát, ha valakinek késztetése van arra, hogy kollégái, barátai, osztálytársai, netán ZH írás előtt még a tanára, agysejtjeit konvergálja a nullához, most megvan a lehetőség rá, hogy egy ártatlan kattintás segítségével elmaradhasson a num.anal. (Numerikus Analízis, te kis perverzek) zárthelyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr35002719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása