Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Shut up and learn!

2011.05.08. 20:49

A nagyszüleinknek még elég volt 5 elemi, hogy boldogan felvegyék őket egy munkahelyre. A szüleinknek már legalább egy szakmunkásbizonyítvány kellett. Nekünk elég volt egy érettségi, még anno, de most már kell legalább egy fősuli, vagy egyetem(kéne). A mai fiataloknak, még ezeket legalább két (három?) nyelvvizsgával is meg kell toldania. Vajon, a Dóra babának, amikor felnő és el akar helyezkedni mire lesz szüksége?

Hová tud ez még fajulni?

Átemelve az FB-ről, az utókornak (ott is Én írtam)

Zárójelben megjegyezném, ha megint ennyit kell szopni a kibaszott bloghu, lassú és ráadásult használhatatlan, szar motorjával, hogy egy kibaszott posztot elküldjek, elhúzok innen a véres faszba!

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr862888256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"ráadásult"-ból a 't'-t úgy kábé háromszor töröltem ki, de mégis ez maradt meg a posztban, tudja a tököm, hogy miért, szerintem Ők sem tudnák megmondani.
Azt nem értem csak, hogy ha már ennyi reklámmal szopatják a jónépet, akkor mi a nyálas, véres, k%!+""%+=/szért nem tudnak egy(2-3-4) új szervert beállítani?! Vagy akkor mégsem Ők a magyar vezető, meg fasztudja, mit mindenhol nyomnak? Vagy csak simán szarnak a jónépre és csak a fizetővendégek baszhatnak, mint egy kupiban?
Húdekivanafaszomvelük...
süti beállítások módosítása