Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HungaroTunguska

2010.03.01. 20:24

avagy nem minden meteor ami fénylik

  2010. február 29.-én lecsapott ránk a világűr. Miránk, vagy miránk is, ez még nem tisztázott. Ide jött a világegyetem ebbe a lángoktól ölelt kicsiny országba. Látták is sokan, Én magam sajnos lemaradtam a fényjelenségről és az állítólag hallható robbanás sem ébresztett fel. (Jaja, kivételesen aludtam. Már ilyen korán.) Látták viszont éppen elegen ahhoz, hogy elhiggyem valóban megtörtént és nem masszhalucináció, vagy UFO pánik volt. Amiért viszont tollat, pontosabban klaviatúrát ragadtam, az az érdekesség, hogy bár a pórnép jelentős része megfigyelte és/vagy dokumentálta a nem mindennapi eseményt, nemúgy az erre szakosodott szerveink. Muhahaha! :) Idevágó Zindex cikk

  Nem észlelte tehát a cuccost sem a brév katonaságunk, sem a meteurológiai szolgálatunk. Eleddig nem jelentkezett továbbá egyetlen hazai csillagászati társaság, vagy országos szintű intézmény sem. Ami igazán vicces szerintem. Jellemző gyönyörű kis hazánkra, hogy egy remekül megfigyelhető égi jelenségről a hivatalos (és országunk védelmét, tudományos előrrehaladását ellátó) szakszolgálatok részéről szart sem vettek észre. Mostanában eltöltöttem némi időt a Konteó blogon, ezért szinte azonnal meg is fogalmazódott bennem több összeesküvés-elmélet is. Mert bár ezek komplett hülyeségek, mégis szivesebben hiszek abban, hogy konspiráció áll a dolog hátterében, mint, hogy a légierőnk olyan egyszerű (mint egy dobókocka), hogy lemaradt az eseményről. Ami persze felveti azt a remek lehetőséget, hogy egy ránk dobott/kilőtt atombombát is már csak akkor észlelnének, ha a körvonalaink ráfényképeződtek a fortyogó aszfaltra.

Szóval az konspirációs elméleteim:

(Figyelem, a következőkben a fent említett blog erős befolyása miatt, a konspirációs teóriákra jellemző szóhasználat és mondatszerkesztés hangozhat el. Ezért az adott blog szerkesztőjének hálás vagyok, viszont a továbbiak megtekintését csak 18 éven felülieknek engedélyezem. :P Bármely hasonlóság tehát, a Konteó blog tartalmához, egyáltalán nem a véletlen műve és a plagizálás, valamint a teljes elhülyülés jogát fenntartom magamnak.)

1.) Az ország felé száguldó meteort valójában már napokkal ezelőtt észlelték a magyar kutatók, viszont a pánik elkerülése végett nem hozták ezt a nagyközönség tudomására. Ott vannak a srácok tehát a szeren, nem is kicsit, mink vagyunk sötétek, mint egy vakablak.

2.) A NASA már hónapokkal ezelőtt tudott a föld felé száguldó tárgyról, pár napig tartó kalkulációval azt is sikerült bemérniük, hogy Mo. fölött fog elzúgni x ezer méter magasan és így azonnal figyelmeztették is a magyar hatóságokat, de kérték, hogy ne szóljanak a népnek nehogy pánik legyen, viszont készüljenek fel az interplanetáris tárgy fogadására. Ott vannak tehát a srácok a szeren, sőt a Men In Black-el is puszipajtások!

3.) A választások közeledtével, az országunkat megfigyelő ufók számára eggyértelművé vált, hogy nincs egyetlen épkézláb induló sem a palettán. Mivel attól tartottak, hogy az elcseszett választásokat követő politikai vállság és a zavargások eszkalálódhatnak és a környező országokra átterjedvén globális katasztrófába hajszolják a földet (nem hihető? első világháború kitörése, rémlik még? Szarajevó? merénylet?), ezért közbe akartak avatkozni, azonban egy elöl, hátul, fölül és alul is halogén ködfényszóróval közlekedő jó magyar gépjármű megzavarta az UFO söfőrt, így az égi-közlekedési balesetet szenvedett és hatalmas féknyomot (a felvillanás) hagyva maga mögött átszáguldott az országon a világ megmentésére érkező idegenekkel együtt.

4.) Az ufók voltak, de nem megmenteni akartak, hanem támadni, viszont amikor az országunk fölé értek, annyira szánalmas volt a látvány, hogy megsajnálták eme kicsiny sárgolyót és kövér gázt adva távoztak. (ez okozta a fényjelenséget)

5.) A Szlovákok voltak. Egy ballisztikus rakétát kilőve próbálták megsemmisíteni az országunkat, amely a fejletlen technológia következtében a, még a levegőben felrobbant; b, visszafordult az indítóállvány felé. Szlovákia tehát megessmisült, csak még a hivatalos szervek nem tudnak róla.

6.) Egy időutazó volt az időhajójában, aki figyelmeztetni akarta a magyar közvéleményt, hogy nehogy véletlenül az MSZPre FIDESZre Jobbikra LMPre Stbre (a kívánt rész aláhúzandó) szavazzanak, mert akkor nem csak, hogy rossz lesz, de valójában felborul a Tér-Idő kontinum és megsemmisül a világegyetem. Mivel viszont egy magyar gyártmányú időjárművel érkezett vissza és kátyúba hajtott, Ő semmisült meg látványos fényjelenségek közepette, még mielőtt figyelmeztetni tudott volna minket, hogy kire NE szavazzunk. A világ vége közel van tehát és csak egy hajszálon múlik, hogy eljövend-e!

  Hát nagyjából ez lenne a lényeg. Ezen teóriák bármelyike és egyike sem lehet igaz. Egy dolog tény csupán, hogy tegnap valami nagyot villanva elhúzott a fejünk felett és talán még fel is robbant, ezt a semmivel össze nem téveszthető jelenséget viszont Én átaludtam, a "magyar véderővel" egyetemben.

Szerintetek mi történt? Felvette valaki videóra az eseményt, hogy megcsodálhassam a villanást?!


Update: Találtam már videót is róla, így egyszerűbb lesz találgatni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr571800940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@MMAA (Margetingszöveg Meg Amit Akartok):

index.hu/tudomany/2010/03/01/valami_atszaguldott_magyarorszag_felett/

Az idevágó Index cikk a témában. Egyébként a kérdések jók. Ki volt? Hol? és Mi? és Merre?, illetve Merről? Hová? Miért? kérdésekkel egészíteném még ki. :)
Na, itt van egy videó is. Tessék fogyasztani egészséggel.
Haveréknál kint van a katonaság ilyesmikkel: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/5/51/20090403124750!Sisu_XA-180-IFOR.jpg meg a rendőrség is nivákkal.
@feriboy: Nebassz, oda esett az UFO/Időhajó/A forint? :)
helló!
a poszt írójának, és olvasóinak ajánlom a Galaktika 239. számában Regényi Huba: Az Egyetértés kora c. novelláját. egy Magyarországon becsapódó meteorról szól, amiről tudnak az amcsik satöbbi...
:))
Én arra tippelek, hogy az UFO-k jöttek, hogy kipróbálják a négyes metrót, mert úgy tudták, hogy mostanra kész van, de igazából (sajnos) nem tudnak még betonozni se a vágányépítők, mert még csak tegnap teszteltük az ideiglenes telekom rendszer eszközeit a Lovecraftot is meghazudtoló BKV forgalomirányítási székházában. Ezt realizálva az ufók csalódottan távoztak.

Kettes opció pedig az, hogy mégis a Predatorok jöttek, és ledobáltak alien tojásokat, hogy legyen mit vadászniuk a jövő héten. Szóval ha zajokat hallotok a szellőzőkből, lehetőleg telepítsetek robotágyúkat, vagy ha nincs kéznél, legalább egy PB-s dezodort, és egy öngyújtót tartsatok kéznél, hátha jól fog jönni. ÷]

Egyébként aludtam közben, és nagyon jól esett. ÷]

Video-hoz: Én meg már azt hittem, hogy már Örkény is írt a meteorról anno, de tévedtem. Még szerencse, hogy nem a közép-dunántúlon volt a térfigyelő egy faluban, mert akkor az lett volna ráírva, hogy "Pápanyögér (közvetlenül Vanyola mellett)"

BTW itt az egyetlen magyar falu, ahol nem látják szívesen Snoop Dogg-ot, amit a falu nevébe is belerejtettek: maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=magyarorsz%C3%A1g&sll=37.0625,-95.677068&sspn=49.089956,134.912109&ie=UTF8&hq=&hnear=Hungary&ll=47.272998,17.458563&spn=0.041406,0.13175&t=h&z=14
@a.anami: Meg, Ani, de ha egy mailre nem válaszolok egy-két napon belül az még nem jelenti azt, hogy kihaltam volna. Csak basztam rá elolvasni a leveleimet. Don't pánic! :)
@Sonic SaintHog: "amit a falu nevébe is belerejtettek" ROFL!!!
süti beállítások módosítása