Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napirövid szóvicc avagy szar

2009.01.14. 16:57

A szerelem egy inidai légitársaság.

 

Láv iz IndyAir!

 

Na, ez meg a Zsoltiéknak:

A legkisebb is számít, Tetkó!

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr63877700
kurva jó öcsém nagyon nagy :D
Gratula az egész bloghoz:)) Nagyon jó!
nah te uborkagyerek segítek innen taplófalváról, olvasd el, még segíthet rajtad: izomtibor.blog.hu/2008/12/17/te_fanyalgo_uraknak

@Skulo:
itt sem sikerült leírni a "mondatkezdő"-t helyesen...:-)
@Skulo:
Nem értem min hőzöngsz az izomtibor blog kapcsán. Te sem a kommentekben sem a posztokban nem írsz helyesen. Akkor meg minek pattogni.

Egyébként a mondanivalónak mi köze van a helyesíráshoz? A kommunikáció lényege az információátadás. Ez izomtibornál megvan. Az egy stílusjegy, hogy káromkodik, kisbetűzik. De ha csak ezt látod, akkor a lényeget nem érted.

Próbáld meg higgadt fejjel olvasni, ne azzal az alapfelállással, hogy ma is beszólok valakinek.

No, a legjobbakat.
Mi van már itt?? Mindenki bal lábbal kelt??

Treton, jó kis kérdés.. a sztaki nem mondja meg, hogyan helyes, mer' ugye argo. Szóval ezen max vitázni lehet.
Google kiad midkettő verzióra kismillió találatot.
Mindenesetre nem felele meg a magyar helyesírásban a hasonulásnak:
"Igék esetében az s, sz, z, dz végű igék utolsó mássalhangzója magához hasonlítja a tárgyas személyrag (-ja, -juk - jük, -játok, -ják) j elemét, illetőleg a felszólító mód -j jelét. (olvassuk, olvassa, játssza, játsszátok, nézze, nézzék, eddze, eddzék)" 209.85.129.132/search?q=cache:tu-Dio60Bc8J:users1.ml.mindenkilapja.hu/users/szilady-b/uploads/3.-V.2-3.AmagyarbeszdhangokrendszereahangoktallkozsnaktrvnyszersgeiNmethkos.doc+hasonul%C3%A1s+z%C3%B6ng%C3%A9s+sz+ige&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu

Ha ehhez ragaszkodnánk, akkor "badd meg" lenne :))
Na jó, úgy tűnik a magyar nyelvben ez kivétel.
A viszont biztos, hogy kiejtéskor z-nek mondjuk. És a zöngések miatt hasonul, és csak a kiejtésben z.

Már csak azért is, mert ragozzuk már végig..
basszam baszd bassza basszuk stb stb.

Ugye abban egyetértük, hogy bazzák meg nincs??? :))
Wazze, mire befejeztem, eltűnt a bejegyzés :)
Azért tűnt el, mert Trenton gyerek igazából csak anyázni tud, aztán játsza az ártatlan kiskacsát, úgyhogy visszaküldtem Tibike seggét nyalni, az remekül megy neki. Jobb neki ott, az övéi közt lehet...
Skulo,

Trenton nem az játsza (sic!) az ártatlan kiskacsát, hanem játssza. Nem szólnék persze, ha nem pont te pattognál a helyesírás kapcsán.

Persze, vedd ki ezt a hozzászólást is, ahogy Trentonét. De szerintem ez gyávaság. És ha valaki elkezdett anyázni, hát akkor az te voltál.

Szerintem okosabb lenne belátni, hogy kár volt a helyesírás alapján kritizálni Tibor blogját. Két okból sem. Mert nem az a lényeg, és ráadásul neked sem erősséged.
Gigg111:
Tyűha, akkor megen Grétsy játszom.
Majd játszod, játsza, játszuk, játszátok, játszák.
Játsszuk ezt a játékot nosza rajta. (Felszólító mód miatt két sz. gyk.)

Elütni valamit vagy rosszul írni egy dolog. De hogy ma már másodszor téved nagyot a banda és szóvá is teszi a sületsenségeit, miközben a saját vállát veregeti...
Előbb gondolkodik, aztán ír, és hőbörög helyesírásügyben!
helyesen: (atyaég, mielőtt lekapna valaki mind a 10 körmömről gyorsan helyesbítek:
"Tyűha, akkor megen Grétsy-t játszom."
Zseti,

kár, hogy nem lapozgatod a Helyesírási szótárat. Nagy marhaságot mondtál. Olyan alak, hogy játsza, semmilyen értelemmel nincs. Sajnálom, de úgy látom, hogy akik idejönnek, nem szeretnek gondolkozni, csak mondani másoknak, hogy gondolkozzanak.
Szomorú.
zseti,

most olvastam el alaposan, amit írtál. Olyan sincs, hogy "játszuk". A nosza rajta elé pedig kéne a vessző. És máskor a nickemet is leírhatnád helyesen.

Veled együtt csókoltatom Grétsy-t is.
Giggs11:
Akkor példamondatokkal, amire én gondoltam:
Most épp ezt a játékot játszom.
Most épp ezt a játékot játszod.
Most épp ezt a játékot játsza.
Most épp ezt a játékot játszuk.
Most épp ezt a játékot játszátok.
Most épp ezt a játékot játszák.

Ezt azért írom itt le, hogy lásd, tényleg gondolkodom, mielőtt írok... az meg már más kérdés, hogy jól-e....

.....és amire nem gondoltam: hogy a ez j-vel kezdődő tárgyas személyrag (-ja, -juk, -jük, -játok, -ják). Azt még nem találtam meg, hogy pontosan hogy viselkedik (ilyen szép precíz megfogalmazásban), de maradjunk annyiban, hogy hasonul.
Tehát helyesem: játssza, játsszuk, játsszátok, játsszák.

Mea kulpa, tényleg tévedtem egy hatalmasat. :)

De tudod, tévedni emberi dolog, de isteni érzés ;)

És felszólító mondatban (ami ugye nem kérdéses):
Játsszam el!
Játszd el te!
Játssza el ő, ha akarja!
Játsszuk el mi inkább!
Játsszák el, nélkülem!
Játsszák el ők, ha akarják!

Remélem nem gépeltem el sehol, mert még egy vesszőhiba, és nekem annyi.)

A nickért meg külön bocsi, nem direkt gépelek én sem félre, hidd el :)
OK, semmi gond. Minden rendben. És tényleg nem érdekel a helyesírás, mert a kommunikáció lényegének továbbra is az információ átadását tekintem. Az meg "játszá"-val is megy. Csak Skulo kezdett el pattogni Tibor blogján, és ezért vetettem fel. Mert engem a "játsza" sokkal jobban zavar, mint a nagybetű hiánya a mondat elején. Arról nem is beszélve, hogy a legkissebb (sic!) is borzasztó a posztban, de lehet, hogy az idézet. Bár kétlem, hogy ez írásban lenne valahol.

Az meg végképp felháborít, hogy kivesz olyan kommentet, ami neki nem tetszik. Brrrr.

No, erről ennyit, ezt is megbeszéltük.

A legjobbakat.
Giggs11: Trenton azért lett kibaszva innen, mert már csak anyázni jött át, semmi érdemi nem volt a hozzászólásaiban. Nem tudom, hogy mi a fasznak (vagy ahogy mondani szoktam mifasznak?) kell itt erősködnöd neked is? Tényleg az összes elgépelésemet és helyesírási hibámat az arcomba akarod dörgölni? Mert, akkor nosza kérem a teljes blog, összes hibáját szépen, igényesen kivitelezett .doc fájlban az Email címemre átküldeni, viszont, ha csak átjársz kötözködni, akkor te is elhúzhatsz a bús picsába Trenton haveroddal együtt.

Az a gond, hogy sem neked, sem a többi hülyegyereknek nem tűnt fel, hogy Én legalább kibaszott építő jelleggel szóltam hozzá I.Tibor szaros blogjához. Jeleztem, hogy azért szokás kibaszott nagy betűkkel kezdeni a mondatokat, mert különben kurvára összefolyik a szöveg. Egyetlen kibaszott szóval sem fikáztam annak a kurva bejegyzésnek a tartalmás, sem a kibaszott elgépeléseket és egyéb helyesírási hibáit. Valamint megjegyeztem azt is, hogy ha ez - a kis betűs mondatkezdés - egy kibaszott egyéni stílusjegy lenne, akkor kenje a hajára. Erre előbújt Tiborka seggéből a sok idióta és tűzzel-vassal védeni kezdte azt a kurva blogot. Átjöttek ide anyázni, amit én kurvára nem tűrök el. Sokáig már téged sem és nem azért mert nem bírom a kritikát, hanem mert a faszom kivan a sok öncélú köcsöggel.

Ha nem tetszik a stílus ahogy válaszolok nektek, akkor egyrészt vessetek magatokra, mert kénytelen voltam leereszkedni a szintetekre, ugyanis az értelmes beszéddel nem jutottam messze. (hiszen Tiborkánál megszoktátok már a folyamatos káromkodást, így ilyen szavak nélkül nem értitek a mondanivalót) Másrészt, ha már úgy is olyan sokszor a pofámba nyomtátok, legalább egyszer ti is elolvashatnátok Tiborka nagyrabecsült írományát, hiszen rám éppúgy vonatkozik.

izomtibor.blog.hu/2008/12/17/te_fanyalgo_uraknak

Ezzel be is fejeztem a témában az értekezést. Vissza lehet mászni a csatornába, ahonnét előkerültetek, akinek nem tetszik a pofája továbbra is kivágom innét.

'compishe?
Giggs11: Ha ennyire vágysz Trenton gyerek ocsmány kommentjeire, akkor elküldöm neked egy csokorba gyűjtve őket, szépen becsomagolva, Email-ben.

Nekem nem hiányoznak annyira, de hogy megnyugtassalak töröltem a saját azokra adott ocsmány válaszaimat is, tehát nem kivételezek senkivel.
Te egy elmebeteg vagy.

A sértő megjegyzéseket kikérem magamnak, nem adtam okot arra, hogy ilyen stílusban beszélj velem.

Te egy nagyon primitív alak vagy, és ahogy az már lenni szokott, az ilyenek azt hiszik, hogy rendkívül okosak. Sebaj.

Ne tűrd el, hogy ide jövünk, bár nem kell félned, mert én nem fogok sokszor felbukkanni itt. Nem szeretem a sötét lyukakat. Ezt meg kend te a hajadra. (Remélem ezt te is építő kritikaként fogod fel.)

Gratulálok. Remélem a saját előbbi hozzászólásodat kint mered hagyni. Mert akkor megnyugtat, hogy azért más is látni fogja, milyen színvonalon működsz.

De a mai világban ezzel is lehet karriert elérni. Gyönyörű.
No, lehiggadtam, írok még valamit.

Te írtál tibor blogjára egy szerinted építő kritikát. Az volt a baj vele, hogy ha körülnéztél volna, akkor láttad volna, hogy ez ott már egy lerágott csont. Mindenki ezzel jön ott, és már elege van a kommentezőknek abból, hogy állandóan ez a téma, nem az, hogy mi volt a posztban.

Tehát a kritikád cseppet sem volt építő. Ennyi volt a baj. Az pedig, hogy a tragikus helyesírásodat szóvá teszem, pont annyira építő, mint az előző. Nem is hoztam volna szóba soha, ha te nem kezded el pont ezt firtatni. Ez a lényeg.

Ja, és örülnék, ha nem vennél egy kalap alá azokkal, akiket megemlítek a hozzászólásomban. Semmi közöm hozzájuk. Nincs olyan, hogy "mi, tibor blogjáról". Különálló emberek vagyunk. (Nem hülyegyerekek!)

Remélem képes leszel normális válaszra. A remény hal meg utoljára.
Körülnéztem, nem lerágott csont, a stílusa, az, ahogy ír, azt magyarázta meg Svejk-el.

Figyelj egy kicsit Giggs11, főleg, ha már így lenyugodtál. Azért jöttél ide cseszegetni engem, közel hét kommenten keresztül, hogy közöld velem mennyire szar alak vagyok, mert megjegyzést tettem Tibikénél a helyesírásra, nos Te mást sem csinálsz itt, mint folyamatosan megjegyzéseket teszel a helyesírásomra. Legyél egy kicsit konzekvensebb és szállj magadba.
Arról pedig, hogy mit veszel magadra, én igazán nem tehetek, ez a te reszortod. Ha jól megnézed a neked szánt válaszom és a többi része a kommentnek, szépen el van különítve.
Ha ennyire szörnyű ez a blog és én is ilyen borzalmas ember vagyok, akkor mi a fasznak kattogsz még ezen és mit keresel még itt?

Nem mondom el többet, de nem véletlenül született abban a stílusban az első bejegyzésem azon a blogon. Ott is van zárójelben, hogy igyekeztem asszimilálódni a hely sajátosságaihoz, az írás stílusához. Remélem azt nem állítod, hogy az ottani bejegyzések a magyar irodalom gyöngyszemei, nem is beszélve a kommentekről, nem, nem az enyémekről beszélek. Valaki, aki ilyen trágár stílusban ír, illetve azok, akik ilyen kommenteket írnak, mégis hogy kérhetik ki maguknak az én hozzászólásaimat? Ez eszedbe sem jutott ugye?

Komolyan mondom, hogy ez az utolsó megnyilvánulásom a témában. Én voltam a hülye, hogy azt hittem, hogy az ottani brigád bármit is képes felfogni abból, amit írok. Tényleg kár volt odamennem és elolvasnom azt a szart. Ennyi.
@Skulo: Lehet, hogy nem a te hibád, de még mindig nem érted mi folyik az izomtibi féle blogon!
Elsősorban az nem egy blog csak úgy néz ki. Ha valaki nem időrendben olvassa a legelső beírástól kezdve, gyakorlatilag nem is értheti meg. A nagybetű hiánya, az ékezetek hiánya a helyesírási hibák, a szleng a trágárság, hidd el (vagy olvasd végig) minden a helyén van. Ráadásul a kommentek elolvasását sem lehet igazán nélkülözni, mert rengeteg dolog ott van helyre téve. Izomtibi személyének valódiságát firtatni például illetlenség szintű, már leszoktak róla. A kommentek posztról, posztra mennek tovább, gyakorlatilag egy beszélgetés folyam az egész és Tibi, néha Rudi (de akár egy kommentelő is) bedob egy-egy sztorit, így lendítve tovább a „társalgást”. Sok esetben jön hozzád hasonló, még az is lehet, hogy építő kritikával, és akkor –esetenként félreértelmezett- izomtibi stílusban leugatják. Az illető erre vagy gyorsan eltűnik vagy visszaolvas. Ritka a kitartó, akkor meg ez lesz, mint veled.
Izomtibi valami új errefelé. Kőkemény társadalomkritika, megdöbbentő és megbotránkoztató stílusban – szerintem :). Ha így olvasod helyre áll a kép. Velem ez történt.
unalmas.meg igy reszegen is.pedg amikor reszeg vagy minden szines lesz nemde?vagy nem.meg igy is ugyanaz a teny,marpedig,h az emberek hozzaallasa ,meg igy sem,az alkoholtol atitatott szemben sem valtozik.vagyis legyen vki gazdag ,vki szegeny,okos,lebutitott,dagadt,vekony,szilikon,termeszetes,kinai,amerikai,gucci,jozsefvarosi...mr. es mrs. profi nyelvszaki az eredmeny ugyanaz.mindenki egy nagy szar nemde?mert erre harap a magyar.mertha mar hozzaszolunk szokunk hozza okosat.es mibol gondolod ,h a gyozike szar?nemde te is megnezted?koltoi kerdes.mert van egy alapszinted,ami szted a normal es ha mas szemeben nem a te nezeted a 0 ,amihez viszonyit,akkor szarozni kell...es ki kivancsi erre?mi.tobbiek.mert ebbol taplalkozunk es taplalkozni is fogunk,h egy jo kis genkezelt magyar termek legyunk.ohh es entschuldigung a helyesirasert!
Skulo,

vedd már észre, hogy már ötször mondtam, hogy nem szóltam volna a tragikus helyesírásodért (egyébként helyesen Svejkkel), ha te nem ezzel kritizálod a másik blogod. Képes vagy ezt végre felfogni? (Valószínűleg nem, mert akkor már korábban is sikerült volna.)

Azt hiszed én nem tudom felfogni, amit te írsz? Tévedsz. Nem vagy képes komplikált dolgokat írni. Az a baj, hogy amiket írsz, azok baromságok. Ettől még értem. Te nem érted, amit én írok.

Azért láttam, hogy visszamentél Tibor blogjára és rendkívül színvonalasan hozzászóltál megint. De persze tőled ennyire telik, nem lepődött meg senki.
Én csak egyet nem értek, miért elégít ki az egy csomó embert, hogy megjegyzéseket tesznek a helyesírási hibákra blogokban? Ez manapság már egy egész szubkultúra hobbijává vált, alig van olyan hely, ahol ne jelenne meg egy-két ilyen. A szóvicc azért jó volt:)
omg beindult a grétsy-szakkör? :D
jo erzes okosnak lenni,mi?
süti beállítások módosítása