Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Társadalmi célú hirdetés!

2009.01.13. 20:36

Kérlek segítsetek!
Kérlek add tovább ezt az üzit mindenkinek, mert segíteni kell, mert az emberek olyan segítőkészek!!!
Egy Kelenföldi panelban (a hatodik (azaz 6.) emeleten) 143 telivér lipicai ménes raboskodik!!!!!!! A tulaj sajnos kórházba került, amikor Tápiószabadgyökéren járt, hogy megmentsen 73 darab elárvult kutyakölyköt, de azok mivel már nagyon régen nem ettek széttépték és szabadtüzön jól átsütve megették!!!!!!! Ezért a drága lovacskák most be vannak zárva abba az icipici panellakásba (6. emelet!!!) és már négy hete (majdnem 145 nap!!!%?) nem ettek és nem ittak..,;!%//%@#
Tegnap áttörve a födémen elcsatangoltak a 7. emelet 83-ba (83! az szinte majdnem 2 szer 40!!!) és ott kínjukban felfalták a perzsaszőnyeggyűjteményt!!!!!!!!!!!!!!!!!44444
Viszont az ottani lakók, akik éppen cicáktól vettek vért, hogy Feketelaky Otíliának adják, aki egy kislány (Segítsetek!!!), aki a műtétje miatt sörösdobozok oldalfalát gyűjti, mert csak a Haiti (ez egy sziget) csodadoktorok tudják őt megműteni, csak kézzel (csak kézzel!!!+!), szóval az ottlakók éppen nem voltak otthon, de a szomszéd néni (született Csókossy Rozália) kihívta az állatmentőket, hogy megmentsék a lovacskákat, de azok meg azt mondták, hogy már nem lehet megmenteni őket, csak ha sŰŰŰrgősen Izlandi (kis i) gejzírfürdőben részesítik őket. Viszont a 140 lovacska (lipicai felkiáltójelek!) +3 akik a lámpaernyőt ették meg, de azok már nem, kiutaztatása nagyon költéges ezért segíccccs!!!!
Minden levágott és felbélyegzett válaszborítékban feladott kislábujjkörmöd után egy (1€) dollárt utalnak át a Lóklinika Kht. számlájára amivel ők, ha összejön a csupán 110milliós összeg megmentik a lovakat a pusztulástól (döghaláltól).
Kérlek segítss! Küld ezt el mindenkinek! Mert segíccs!!!!!

Iwiw-ről szabadon. :)

By Skulo

Szerző: Skulo

4 komment

Címkék: blog élet halál

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr42875736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez tetszett :))
Igazából már csak a kutya hiányzik, és éltél volna a marketingben használatos klisékkel, úgymint: gyerek, cica, kutya, ló. Bár a bifidus eszenzisz (vagymi), meg az intelligens mosópor az megfoghatatlan :))
Ja, észrevetted, hogy a CIB-es cica is fogyózik?? Talán újévi fogadalmat tett, de 13 kilóról pikk-pakk lefogyott 11-re röpke 1,5 hónap alatt.
"hogy megmentsen 73 darab elárvult kutyakölyköt,"

Őőő Zseti, jelzem, van benne kutya! :P :)

WinG, köszi, végre egy jó kritika! :)
Jééééé, tényleg :)
süti beállítások módosítása