Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erős unszolásra és mert nem van jobb dolgom, írok, bár nem sok írnivalóm akad. Jó ötletek mindig vannak, de mire géphez jutok elszállnak. Itt van ez a gáz téma. Hálás anyag, tele olcsó humorral, légnemű poénokkal. Lehet politizálni rajta. Meg aztán itt a recesszió (szepesszipó). Újévi fogadalmak és fogfájások. De, valahogy nem jön a betű. Na, persze a semmiről elcseverészek itt akár több ezer leütésben is, ahhoz nagyon értek. Gáz halmazállapotú, amit írok. Színtelen, szagtalan, elolvasod és már el is illan. Legyen inkább Hofi, Ő tudta, hogy kell írni a kénhidrogénekről:

Gáz van, mert nincs gáz.

Mi van a csőben, mi?

Mi!?

Szerző: Skulo

2 komment

Címkék: gáz szóvicc

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr23870928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felhívás!
Kedves állampolgár!Tekintettel a ma éjszaka várható farkasordító hidegre, mint jóérzésű polgárt felkérünk arra, hogy bélgaztermelés kibocsátásoddal járulj hozza a nemzeti tározok kapacitásához.Egy kosza puki is segíthet felmelegíteni polgártársaink otthonát.A melegebb Magyarországért előre a polgári biogazért üdvözlettel: Balik Magyarországért független bizottság
Természetesen a Politoxikomán állampolgárok is, részint meghallva az új idők szavát, részint mert szeretik a gáztermelő élelmiszereket (úgymint lilahagyma, tojás, bab és a nagy kedvenc a hagymásbabostojás), illetve merő környezettudatosságból, csakis az erre elkülönített Országos Stratégiai Gázbevezető Rendszer input csatlakozójába durrantanak. Ezzel is hozzájárulva a gázhelyzet mielőbbi rendezéséhez. Nem feledjük, hogy egy olyan régi fingási hagyományokkal rendelkező országban, mint a miénk komoly lehetőségeket teremthet a biogáz. Akár a teljes függetlenedést az Ukrán és Orosz gázellátástól.
süti beállítások módosítása