Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vers mindegykinek

2008.12.22. 23:52

Szeretném látni az egész képet,

valami titkost, valami szépet.

Nyitott szemmel, vagy tágra zárva,

de mindig látni, de mindig látva.

S.

Szerző: Skulo

4 komment

Címkék: vers én

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr24837628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boldog Karácsonyt!
Már csak egyet kell aludni és meglátod! :)))
ezt én is próbáltam:-) mármint látni az egész képet...amikor elvileg tudom, hogy részletenként már kész van...és tudod mire jöttem rá?...csak távolról kell nézni...csak messziről látszik...már ha egyre gondolunk:-)de ha nem akkor bocsi a közbekotyogásért...én minden-eset-re távolabb helyezkedek:-)
Vigyázni kell ezzel, mert ha túl távolra helyezkedik az ember, akkor mindent fog érteni, kurva bölcs lesz, Buddhára ihatja magát az Isteni nektárból, ámde nézővé válik, és nem aktív tagjává a világnak, márpedig ez a világ pont elég szar ahhoz, hogy ne legyen hosszútávon szórakoztató csak nézni, ahogy pusztulnak az értékei. A csőlátáshoz képest persze nem árt nyitni. Nade ki tudhassa azt magáról, hogy az ő látása milyen? Mert hát kiéhez képest? Pfuj, már megint filozofálok. Plfplfffff....

/me slaps himself with a big stinky salmon
süti beállítások módosítása