Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Arculatváltás

2008.12.08. 12:12

avagy Under Construction

Mivel az utolsókat rúgjuk ebbe az évbe és amúgy is nyögvenyelősen alakul az élet, úgy döntöttem, hogy átalakítom egy kicsit a dolgokat itten. Hogy jobb lesz-e? Nem tudom, de más lesz. Majd meglátjuk. Az biztos, hogy egy ideig teszt üzemmódban fut majd a dolog, ezért és a keletkező hibákért/rendszerüzenetekért előrre is elnézést minden kedves és kedvetlen olvasómtól. Még a Blog.hu sem véglegesítette biztosan a sablont, szóval max. jövőre lesz készen a végső kinézet. Különben is lusta vagyok eleget dolgozni rajta, azért halad lassan. Mindenesetre pofásabb kinézetet szeretnék, több grafikát és képet, kevesebb lesz az oldalanként megjelenő bejegyzések száma is, hogy gyorsabban töltődjön a blog és egyéb apróságok. Tegnap már azon nyűglődtem, hogy letörlöm a fenébe az egészet, de mára ismét fennt a hullámvasút kocsija, úgyhogy marad, csak megváltozik. Ez talán engem is megbékít és legalább történik valami.

Egyébként pedig, az vesse rám az első követ, aki katapult, bazzeg!

Mighty S.

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr55810864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekem tetszik így! ÷] Bár én köztudottan érzéketlen vagyok a webdesign-ra (nekem az én blogom kinézete már így is tökéletesen megfelel), jó ez a szürkében nonfigurative pacás, ámde kékes-zöldes kontraszt header képes!

Technikailag még analfabétább vagyok. Annyira, hogy az már csak analfa. ÷]
Ühüm, sztem jobb, mint az előző verzió:) JA, és mostanmár a "benti" gépemen is jól tördeli a bejegyzéseket .
Ez a háttér nem kéne szerintem :)
Tudom főnök, próbálkozom vazze. Láttam én, hogy szar, csak nem volt még időm lehámozni onnét. Lesz új háttérkép mindenképpen, csak jussak el odáig, hogy van időm rendesen foglalkozni vele. Header-em, már annyi van mint a nyü, egyik jobb, mint a másik, valami öncserélgető algoritkust kéne írnom hozzá. Elvileg nem lehetetlen, végülis programozó vagyok, vagy miszösz. :)
Tévedtem, én is akarok hátteret a blogom mögé, és találtam is faja képet, csak ebben a sablonban nincs háttér... Webdizájner-kolléga kerestetik. ÷]
süti beállítások módosítása