Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megint ahhoz az igazán pofátlan megoldáshoz fogok nyúlni, hogy egy másik helyen elkövetett kommentemet emelem át ide. Teszem azonban ezt több, kevésbé elvetemült okból is. Mivel a Kortársak zenekar, Kármen c. videoklipjéről rittyentett kritikámról van szó, megállja a helyét önálló bejegyzésként is. Nem kevésbé, szeretném népszerűsíteni, mind a zenekart, mind a Kortársak Zeneklubot. Új kritikát írni, csak a Politoxi számára pedig lusta vagyok. :P (na ez, az aljas indok :) )

Tehát a kritika:

Na, akkor. Az, az igazság, hogy eddig is tetszett, de egyre jobban tetszik a klip. Ugyan ezek egy részét már a bemutatón is elmondtam, de szeretném írásba foglalni, meg egyébkéntis, had kenegessem már hájjal azokat, akik megérdemlik. :)

Úgy, ahogy van zeneileg és képileg is kő profi az egész. A mai magyar paletta jórésze simán elbújhat mellette. Ne merném azt állítani, hogy a legjobb, ez szvsz nagyképűség lenne, de messze az élmezőnyben van. Utána kéne esetleg nézni, hogy van-e valamiféle verseny, ahol elindulhatna, mert nagy esély lenne egy dobogós helyezésre, ami megérdemelt elismerés lehetne. Ja és semmiféleképpen nem a "bennfentes" beszél belőlem, megmondanám azt is, ha szar. :) :P
 
Imádom a zene pörgését, a kiállásokat, a zenekari beállításokat, a lüktető, változó fényeket. Jól mutatnak a srácok a színpadon, ugyanúgy, mint odalent a fiatalok. Jók a helyszínek, imádom azt a kék sziklát és mindannyiszor beleborzongok, ahogy Andi az autó elé lép, pedig nem egyszer láttam, de annyira élethű, hogy esküszöm a frász jön rám, ha látom. Komolyak és kemények a belső képek, kiadják a fájdalmat, az elveszettség érzését, az nem kevéssé leplezett erőszakot. Ami igazán érdekes, hogy az egész mégis végig megmarad azon a szinten, hogy úgy érzem, hogy egy mai fiatal is érteni, szeretni tudja. Sajna nem tudom már ilyen szemmel vizsgálni a dolgot, de tudom mit utálnának. Az biztos, hogy nem szeretik, ha erőszakos tuszkolnak le valamit a torkukon, akár, még ha a prevencióról is van szó. Látszik, hogy  - már megbocsásson az ég -, de itt a zenén és utólag a hozzá készült klippen volt a hangsúly. Éppen ezért a preventív felhangok szépen belesimulnak a történetbe és nem libatömés jelleggel masszírozódik be a lényeg a „célcsoport” lelkébe. Elfogadható önálló, minden felhangtól mentes alkotásnak is, de éppúgy megállja a helyét propaganda anyagként. Tudom, rosszul hangzik ez a propaganda dolog, de nem szabad lebecsülni, egy jól eltalált preventív jellegű munka hathatósságát. Már csak azért sem, mert a témában nem, hogy hasonlóan jó anyaggal, de még csak megközelítőleg hatásos interpretációval sem találkoztam soha. Talán, külföldön. Ez van, kis ország, kis vigyázás, kis gyerekekre.

Továbbá, a méltán népszerű zenekar és rajongói klubbjának elérhetőségei:

 mindezek a KZK linkblogban szintén megtalálhatóak, tudod ott jobbra -->

KZK blog http://kortarsak.blog.hu

MySpace oldal (itt jól megtekinthetőek és meghallgathatóak)http://www.myspace.com/kortarsak

Kortarsakmusic.hu (hú, hát itt minden van, de leginkább az együttes) http://www.kortarsakmusic.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr75805846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyűűűű .))
Kössze, te csodálatos, rosszalló tekintetű járókelő :)
Jó olvasni, hogy ez a véleményed..
de tényleg, írjátok már le, kinek mi jön le a klipből. akár itt, akár a kortársak blogon... kell a kritika is, ne fukarkodjatok :)
Közkívánatomra visszakerült.
süti beállítások módosítása