Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerintem:

 

Ha nő vagy: Néha öltözz szexisen, igenis hívd fel magadra a párod figyelmét. Utalj arra, hogy szeretnél valamit ma este. Hány nőtől hallottam, hogy nem kapja meg az esti adagját, de biztos, hogy mindent megtett azért, hogy a párja rájöjjön, hogy neki hiányzik valami? Azok a hölgyek, akik most felháborodva pattognak a képernyő előtt, nyugi, lesz férfiszekció is! :) Szóval szexi ruha, kihívó viselkedés, egy kis izgató parfüm, egy szexi harisnya és hát, hadd ne nekem kelljen a női praktikákat végigsorolnom, én maximum átélem őket. ;) Nem baj az, ha ma az utcán mindenki téged bámul, annyira gyögyörű vagy, hiába is zöldül a párod feje, este vele mész az ágyba és akkor megmondhatod neki, hogy csak neki, csak érte vagy ilyen szép, ha ezt sem fogja fel, akkor semmit. Te vagy ma Merilyn Monroe, te ma egy szupermodell vagy! De ne csak úgy tegyél, hanem érezd is, aztán, ha hazaért, kapd el úgy, hogy még a jövő héten is azon vigyorogjon! :)

 

Ha férfi vagy: Néha tedd oda magad. Melyik nő gerjed egy fáradt, punnyadt, borotválatlan, szürke ruhákban járkáló megszokott manusra? Legyél macsó, legyél különleges, legyél te a férfi, hogy ha végigmegy veled az utcán, akkor csak azt a pillanatot várja, hogy végre hazaérjetek és neked eshessen. Kinek kell, egy lefáradt öltönyös? Legyél extravagáns, feltűrt ingujj, középig lehúzott nyakkendő, némi parfüm és ékszer. Domboríts, legyél ma te a király a kakasok közt. Hidd el, észre fogja venni, még ha nem is mutatja azonnal, de lehet egy jó estéd. Az nem baj, ha nem vagy egy Arnold, hozzád megy haza este, te tetszel neki, legyél ma te a dzsungel királya. Ne csak úgy tegyél, érezd is úgy magad. Gyerünk, te vagy a legjobb, a többi pasi elbújhat melletted, te vagy az ász! Aztán ne felejtsd el még az előszobában lerohanni, nehogy valami sorozat közbejöjjön! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr66745732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó meglátás... Eddigi tapasztalataim alapján legalább is. ÷]
süti beállítások módosítása