Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorhideák

2008.07.27. 22:23

Észre kell vennünk, hogy a vidámnak és könnyednek ható úgynevezett "Magyar nóták" valójában milyen véres történeteket mesélnek el. Itt vannak kezdetnek rögtön a lila orchideák. Ezek valójában horrohideák kéremszépen! Nézzük tehát a dalt. Illetve egy igazán véres részletét:

"...Orhideák, lila orhideák vigyétek hozzá a szivem. Mivel, hogy szív nélkül nincs élet mégsem, hozzátok el az ő szívét cserébe..."

Megvan az a kép, ahogy a lila orchideák kitépik az arc szívét, majd a véres, még dobogó szívvel a szerelméhez rongyolnak, majd rávetik magukat és a még élő nőt szétmarcangolják, hogy kitéphessék az ő szívét is?! Iszonyat! Borzalom a köbön! Véres, horrorisztikus és lázálomszerű. Nem elég, hogy ezek a folyondárok fákat mészárolnak, de egy perverz dalszerző, most emberölésre bíztatja őket. Be kéne tiltani az ilyen szörnyű műveket. A tisztesség ORTT-ért kiállt! 18-as karikát a rádióba! Megrontják a gyermekeinket! Még ezek mondják magukról, hogy ez az igazi zene, nem a mai duc-duc. Hát mikor mondta egy Dj, hogy tépd le a fejét duc-duc és focizz vele a réten duc-duc, majd edd meg az agyát duc-duc-duc?! Ez nem is magyarnóta, hanem a gore metál legalja.

és végül maga a rettegés, Páger Antal és Tolnai Klári főszereplésével (18)

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr49588493

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: veam vt260 2018.07.22. 03:39:33

Colt: Szeretettel mindenkinek, aki belefullad a melóba - ɐɹúʇlnʞqnzs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt már a Kispál megénekelte a Szívrablás c. remekművében... Igen találó kis darab, kimondottan jó szerelmi bánatkor. ÷]
süti beállítások módosítása