Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Altató dal - gyermekvers

2011.02.06. 19:46

Igen-igen tudom, vers már megint és el kell, hogy áruljam, hogy a következő poszt is verses lesz. Legalábbis előre láthatólag. Hacsak nem jön közbe valami hirtelen.

Azért, hogy legyen valami érdekesség is -mármint, az agyalágyúlt verseimtől eltekintve- azok kedvéért, akiket érdekel és azok nemtetszésére akiket nem, közhírré tétetik, hogy megszületett Dóra baba blogja. Nem, nem Ő szerkeszti és nem azért kapott blogot, hogy modern kislánynak tessen, hanem mert a róla készült irdatlan mennyiségű képet és egyéb infót osztjuk meg a blogján az arra érdemes, érdeklődő közönséggel. Nem akarok abba a hibába esni, hogy tolom bele az emberek arcába a gyerekem fotóit, videóit és egyéb megnyilvánulásait, mert ez szerintem is undorkeltő. Pontosan ezért nem posztolom tele, sem a Politoxit, sem a FB, vagy wiw közös csatornákat a róla szóló dolgok random halmazával.

Aki nem akarja, annak nem kell, akit viszont érdekel, az most már megtekintheti a drágaságomat. A Dóra blog egyenlőre kiforrás alatt van és anya szerkeszti, ezért, hát ... szóval még kiforrás alatt van. ;o)

dorababa.blog.hu

Egy kis sneak'n'peek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt az altatódalt pedig ma kreáltam és nagyon hatásos. Tudom gügye, mert tartalom nélküli, meg ömlengős, meg nyálas, meg ilyesmik. De higgyétek el, pont az ilyen kell egy héthónapos kiscsajnak. Akinek, ráadásul, pont ma van a névnapja! :) SZóval, SOk BOldog NÉvnapot, drága Dórám! :)

A nyafka, mafka nyuff,

a mafla, nyafla, nyiff,

a nyifli, nyifka nyaff,

a nyufla, nyafla, puff.

Ezt kell ismételni és igény szerint további nyiflákkal, nyaflákkal és mufflákkal tarkítani. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr842642853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiforrás alatt hehe..... Majd ha lesz időm, lesz poszt :))
süti beállítások módosítása