Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Locus

2009.12.02. 01:19

Szeretném a tisztelt olvasótáborom figyelmét felhívni egy az új képregényre, ami a Comic szekció alá került.

Ez a Locus.

 

A szerző, grafikus pedig a zseniális Adam Black.

Nem teljesen újkeletű a dolog, olyannyira nem, hogy már a 8. füzetnél tart. Én már rég óta követem, de csak most tűnt fel, hogy elfelejtettem kitenni a kérpegények közé. Pedig ez mostanában a kedvencem. Mestermunka. A világhálón ingyen elérhető, mégis a minősége, gondolok itt a grafikai megvalósításra, messze kiemelkedik a neten általában elérhetőborzalmas darabok közül. Persze van sok másik jól megrajzolt darab is a neten, de a Locus, szerintem biztosan a top tízben szerepel és nálam most az első helyen van, az biztos.

Nos a tartalma pedig talán éppen ezért egyértelműen a felnőtt szekcióba aposztrofálható. Mondhatnám úgy is, hogy: csöcsök, pinák, vér és erőszak. Ez persze így felsorolásszerűen biztosan sok embert elriasztana, csakhogy a Locus-ban mindez nem öncélú és brutálisan jó minőségű, plusz a sztorihoz is tökéletesen illik.

Naja, a sztori. Nem akarok elmélyedni benne itt nálam, már csak azért sem, mert nehéz lenne spoilerek nélkül felvázolni a plotot, illetve a karakterek megismerése szintén része és alapja is az első füzetnek. Adok azért támpontot, hogy mégis el tudjátok dönteni, hogy köll-e. Mitológia, fantasy, nekoromancia, pisztolyok és kardok, ó és kurvák! :)

Azok számára, akik szeretik az ilyesmiket papíron is magukénak tudni, jó hír, hogy a minőségéhez mérten szerintem meglepően jó áron rendelhetőek színes printek, majdnem minden elkészült részből. Magyarországon talán csak a szállítási költség(shipping cost) miatt lehet végül mégis horror az ára is, nem csak a tartalma. :/

Ajánlom továbbá elolvasásra, már csak a történet értelmezése miatt is, a grafikus kommentárjait és a képregényhez tartozó fórumot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr721567892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása