Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szarházi fico!

2009.08.22. 21:58

Ezzel a mocskos húzásával megmutatta, hogy milyen is az igazi szlovák politika.

Azt hiszem, hogy pont itt is lenne az ideje, hogy megszüntessék ezt a szlovákiának nevezett majomketrecet. Talán a kőbányákban még hasznukat tudnánk venni, de ha az nem megy, akkor nyerhetnének egy űrutazást. A napba. Csak oda.

Ahogy ez a régi dal is szól, dúdoljuk együtt:

"Na, de mocs-kos szlovákok,

sá lá-lá lá-la.

Na, de mocs-kos szlovákok,

sáá lá lá lá lá la..."

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr621331513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én nem gondolom, hogy ezzel a húzásával mutatná meg. Szerintem ez már a nagyon-nagyon-nagyon sokadik húzása. Mint amikor a gyerekek feszegetik a határokat, hogy meddig mehetnek még el, és mikor fognak a szülők a fenekükre ütni! :))
Hát...úgy néz ki soha! :(
És vajon kik a szülők? Az Európai Unió? Vagy azért nekünk is lehetne valami beleszólásunk, az állandó bocsánatkérés mellett (helyett)
A legrosszabb az egészben, hogy szerintem mindenki tudja jól, hogy ez főleg a politikusok hülye játéka. Általában a háború is az. Nem hiszem, hogy túl sok olyan embert ismernék, aki szivesen menne idegen országba másik embereket mészárolni, vagy a saját kifröccsent beleit a hasába visszagyömöszölni.

Néha azon gondolkozom, hogy ha az úgynevezett "vezetőket", avagy a politikusokat, pénzembereket és egyéb élősködő állatfajtákat kitiltanánk a földről, akkor a többi ember egészen békésen el tudna éldegélni. Persze ez már erősen utópisztikus és majdnem kommunista gondolat. Fújj, megyek is vezekelni. Hol a korbácsom!?
Az "úgynevezett vezetők" újratermelik magukat. Mert nagyon sok embert megbolondít a hatalom.
"Minden disznó egyenlő. De vannak egyenlőbbek"
Bár sztem nem Szlovákia tehet a vezetői alkalmatlanságáról. Mert akkor mi is tehetnénk.. Nem??
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél."
Bocs a javítást, de kedvencem Orwell. :)) Aztán lehet, hogy így sem teljesen pontos az idézet.
Abban egyetértek, hogy a hatalom mindenkinek a fejébe száll, és újra termelődnek a "vezérek". De szerintem mi is tehetünk a vezetőink alkalmatlanságáról. Elvégre a vezetőket csak azok közül az emberek közül lehet megválasztani, akik ott élnek. Szóval van egy átlagos kultúra szint az adott országban, egy átlagos közfelfogás, hogyan is lehet boldogulni az életben, kisebb stiklikkel, amit mindenki cinkos kacsintással intéz el.
Itt lenn kicsiben megy, ott fenn meg nagyban...
Szóval ahol az egy főre jutó bunkó két fő, (ahogy Hofi mondta)ott azért elég nehéz normális embereket választani.:))
A mi városunk például helyi viszonyokban az országos politikai helyzet tökéletes leképezése.:)
Bár lehet, hogy mindegyik város.:)))
Ahha, így pontos, megnéztem :))
Cinkos kacsintás??? Kicsiben, nagyban???... ezt nem értem. Cinkosan kacsintanék, amikor nem szólok, hogy nem kaptam számlát a piacon a 300 Ft-os tojásról?? Jah, ilyen adóterhek mellett már szégyellem, hogy minden forintom adózott, ehhe :) De azért ez nem ugyanaz, mint az ingatlanpanama, meg az EU-s pénzek sikkasztása... csókolom .)
Melyik is az a város?
Hát persze, hogy nem ugyanaz. :))
Ezt persze az is mondhatja, aki felvesz egy százmilliós végkielégítést, de megnyugodva konstatálja, hogy más meg még nagyobbat csalt.:)
Valóban fentről indul minden.
Nekem erről ez a József Attila idézet jut eszembe:
"Miért legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis.
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."
De azt hiszem már jelentősen eltértünk az eredeti témától.:)
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."

Csak mert kedvelem JA-t.

Mellesleg nagy általnosságban ez csak politikai szintű kevergetés. Az mindennapi élet szintjén kevésbé heves az utálat, sőt békés együttélés van. Sztem inkább az a borzasztó, hogy csak a szélsőséges problemákról hallunk, és azok szítják az ellentétet.
Rájöttem a XXI. századi megoldásra!

Fejleszteni kéne egy "politikus online" MMO-t, és meghívni oda az összeset, hátha rákapnak! Ott, amikor lemészároltatják a népeket egymással, lehet server resetet csinálni. Ott tömhetnének csillió-billió eurót is akár a zsebükbe (10. szinttől, meg ha már felnyomták a lopás skilljüket, hehe)... És nem ártanának vele senkinek. Jól rajtamaradnának, és nyomnák napi 16 órában, és még fizetést is kapnának érte. Szerintem senkinek sem tűnne fel, hogy nem dolgoznak. Sőt! Egész nyugis lenne a helyzet. ;-]

[Tudok egy munkááát, tudok egy munkááát, tudok egy munkát, ami jól fizet. Ha nincs más hátra, fejleszz MMO-t! ÷]
süti beállítások módosítása