Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az az iszonytató hír fogadott reggel, hogy a gyerekek verekszenek az iskolában. Borzalom! Elképzelhetetlen szörnyűség! Hová sűllyedhet még ez a világ? Biztos a gyurcsány (csupa kis betűvel) a bűnös, vagy a Magyar Gárda, vagy a recesszió, vagy a kínaiak. Egy biztos, valaki bűnös és ezt a szörnyűséget azonnal be kell szüntetni!

Mi ugyanis úgy nőttünk fel - mint ahogyan előttünk még pár milliárdan -, hogy ilyen nem volt, nem bizony, nem is fordulhatott elő. Le he tet len!

Na jó, nem próbálok fordított bizonyításba bocsátkozni, mert még a végén félreértik egy páran és sehogy nem jövök ki belőle. A gyerekek verekszenek, bizony, szerintem már évszázmilliók óta verekszenek. Tény, hogy ezt azelőtt nem volt szokás mobiltelefonnal rögzíteni és film formájában a -csúnya, gonosz, rossz- internetre feltenni, de attól még verekedtek. Mindig is voltak kicsi, ronda védtelen hülye gyerekek, akiket a nagy, ronda, erős másikak jól meggyepáltak sokszor az osztály szeme láttára és mielőtt a videótechnika olyan szintre fejlődött volna, hogy ezt az agyalást rögzíteni lehetett volna, ezek a verések szájhagyomány útján terjedtek a folyosón. Mondanom sem kell, hogy a tanárok és a szülők már régen sem díjjazták nagyon az ilyen verekedéseket (veréseket), éppen ezért nem is nagy jutott a fülükbe a dolog, ha az érintetteken múlott csak. Azonban úgy, ahogy verekedős rossz gyerekek, úgy besúgók és sunyi kis köcsögök is mindig voltak, akik tettek róla, hogy még az internet korszak előtt a bunyók híre eljusson a szülőkhoz, tanárokhoz. Jaja, ezek a kis beköpős dögök voltak az internet, mitegy előfutárai. Azonban hiába ügyködtek ezek a besúgók igen jó eredményességgel és hiába utálták a fölnőttek mindig is, hogy a köjkeik verik egymást, ez a sport csak nem szűnt meg. Sőt, mondok mást, nem is fog.

 Mitöbb mielőtt a világháló szabadsága erre lehetőséget adott volna, azelőtt is voltak verekedések, amik nagy nyílvánosságra kerültek. Bezony. Csak akkor ezt még nem geciségnek nevezték, hanem irodalomnak. Ott van pl. rögtön a kis Nemecsek Ernő. Na, azt úgy megagyalták, hogy a végén még bele is halt. Igaz, cserébe irodalmi hős lett belőle, na de akkor is belehalt bazzeg! Meg ott van az a Nyilas Misi (na, arról nem is beszélnék, hogy az meg még nyilas is volt bazze!), annak meg állandóan elvették a pakkját, ha meg nem adta, azt is megverték (mondjuk a kurva anyjukat, a pakkom én sem adnám egykönnyen). Azt végül még ez a nyilas gyerek is irodalmi hős lett.

Na, de mondok mást: Mit gondoltok ti fölnőttek, hogy a gyerekek miért kedvelik annyira ezeket az erőszakos, rossz, gonosz rajzfilmeket, mint mondjuk a Tom & Jerry? Hát, mert azok is egymást gyapálják állandóan, azért vazz. Aki meg azt hiszi, hogy a kölkök azért erőszakoskodnak egymással, mert T&J-t néznek a tévében, vagy verekedést az interneten, azok vagy nagyon régen voltak már gyerekek, vagy őket is mindig megbaszták és ezért szeretnének most bosszút állni, ha nem is azokon, akik anno megverték őket, de akkor már legalább azokon, akik most verik a kissebbet. Jól betíltanak mindent, az internetet, a mobiltelefonokat, meg a Tom és Dzserrit, oszt majd akkor nem leszen verekedés többé a világban és lőn béke.

Na, elmentek ti a faszomba! Ezzel a hülyeséggel zaklatni az embert korán reggel, amikor úgyis recesszió van, meg csurom víz minden odakinn, mer esik az a tetü eső. Tiltsuk be ezeket is! :P

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr66999512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tilcsák beja gyerekeket!
ha nincs több gyerek, nincs több iskola, nincs több verekedés, világos, nem? :D
Én ugyanezt azzal kapcsolatban fejtegetten a CrimeCraft fórumon, hogy valami szűz picsa feldobta aukcióra az első menetet, és mittoménhány százezer-millió-csillió dollárért kelt el, és hogy ez úristen, milye már ez?!? Végülis néhányezer éve ez megy, csak akkoriban még nem a csaj kapta a pénzt, hanem a faterja. ÷]
skúló, ezt kitehetnéd posztnak :D :D

noob.hu/07/0324/2612pe8.png
A fele társaság nem értené, de azért nem kizárható. :)
süti beállítások módosítása