Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szálló porszem illata

2009.01.12. 13:32

avagy, hogyan autózzunk Budapesten bármilyen rendszámú autóval szmogriadó idején

 

A napokban sarkalatos problémává vált, hogy milyen végződésű a gépjárművünk rendszáma. Főleg, ha használni is akarjuk azt a forgalomban és főleg, ha ezt Budapesten (vagy más szmogriadó próba hatálya alá eső városban kívánjuk megtenni).

Egészen ma reggelig az a közhiedelem élt (amire az média is rendesen rájátszott), hogy ugyan ellenőrizve lesznek a közlekedők, de büntetés nem szabható ki tekintettel az elmaradt jogharmonizációra. Erre jönnek a ződek és kitalálják, hogy mégis hogyan és mi alapján lehetne mégis megbüntetni azokat a gonosz autósokat. Nem elég, hogy foglalják az utakat a mínusz harminc fokban is vígan kerékpározó eszkimók elöl, de még annyi port is vernek fel, hogy az átlépi miattuk a határértéket. (igaz, hogy ez eddig is így volt és eddig annyira ez nem fájt senkinek, csak mióta valami idióta szó szerint értelmezte az EU direktívákat és úgy gondolta,  - vagy inkábbb gondolták, nem hinném, hogy egy hülye  önmagában lehetett a tettes - hogy örökre beírja nevét a történelemkönyvekbe és az EU nagy mesekönyvébe azzal, hogy egy Bp. típusú város számára teljesíthetetlenül alacsony határértékeket állapít meg és ezzel gyakorlatilag permanens szmogriadót rendel el télvíz és egyéb szélcsendes napok idejére)

Szóval Ő, minden környezetvédők őrangyala. A fák és virágok Jézuskrisztusa úgy szólott, hogy márpedig szmogriadó van. Minden második autós kussol és békávézik, vagy gyalogol (az kurva egészséges amúgy mínusz negyven fokban). Aki meg megszegi az büntiből fejlevágás, janem azt már eltörölték, akkor kereszthalál!

 Kereszthalálosztaaaaaaaaag...Nemugrálunk!

Én lenni hülye autós, akarni városban autóz, de nékem lenni páratlan végződés. Most már bejönni város, merhogy nám büntetnek, di ződek kitalálták, büntetni mégis, most mifasz?

Hát én lenni hülyegyerek. Az ám! Nékem nem lenni nyóc átalános se, meg. Jogosítványozáshoz nem kötelező ám a nyóc. Elég a hát első, kéít máusodik is. Namostan, én lenni nágyon rossz matumatikábúl. Nem tunni, mellik a párosodó, meg, hogy mellik a páratlanodós számok. De, nem ám! Ezért azonban jogszabályok szerint nem lehet engemet megbüntetni. Mer nekem lehessen vezenni számuk ismerete nélkül is, ám! Óvasni köll csak tunni a vezetéshöz, számóni nöm.

 Há, Jópándurtsendőruramkérem, há mongyámámegnéköm, mellik áz a párosodó szám?

 

Köcsög ződek, megbaszhatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr54872736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, az enyém bizony párossal kezdődik, szóval járhatok vele, de mivel páratlanra végződik, úgyhogy holnap is! ÷] Így estére, miután kb. 70 kilómétert vezettem illegálisan Budapest területén az aljasul páratlan rendszámú, ámde cserébe környezetvédőn naplemente narancssárga gépjárművemmel, azt tudom mondani, hogy a rendőrök szarnak csak igazán (legalább is az Óbuda, Kelenföld, Kispest aranyháromszögben) a rendszámok végződéseire! Nade nem is csoda, hiszen kb. minden harmadik rendszám illegális. Na most álljanak meg integetni az Üllőin a felüljárón szabályosan száztízzel a belső sávban bandukoló autósoknak(, mint pl.jómagam)? Minden harmadiknak? Elég hamar dugó keletkezne, bárhol is próbálnák meg kiszűrni a nyomorult szabálysértőket... Gondolom a Kossuth tér környékét megtisztították. Bár, lehet még azt sem, ha a ma látott 7 db különféle rendőrautóból egyet sem láttam senkit megállítani, és a BRFK valamint még két kerületi kapitányság környékén se vitték túlzásba a szigorkodást. Kíváncsi leszek holnap, amikor én leszek a legális, mennyi igazoltatást fogok látni. ÷] Gondolom ma mindenki fikázza őket, szóval holnap vérszemet kapnak, és mindenkit megbasznak, még azt is, akinek páros számra végződik a lábmérete, és biciklire ül, azt is.
Széfeszerhörfösszöfsz!!!... Rohadt szálkás kulák KLK-312 rendszámmal...

BTW, nem vagyok környezetvédő, de levegőt kapni jó. Szóval holnap már igazán ne üljön senki autóba rajtam kívül, lécci! ÷] Ha már leszoktam a dohányzásról, valami előnnyel járjon már! ÷D
Én éppen azon gondolkodtam, hogy egyszer poénból tényleg mindenki otthonhagyhatná az autókat, meg motorokat, akiknek valóban (de tényleg valóban) nincs rájuk szüksége. Tehát max a nagyon fontos teherszállítás (étel, gyógyszer, ilyesmik), illetve mentők, tűzoltók, stb. Szóval egy napra be lehetne rekeszteni az építkezéseket, meg a nem létszükségletű szolgáltatások nagy részét is és mindenki vidáman BKV-ra szállna BP.-n. Na, az lenne ám csak az öröm és bótottág. Rögtön demonstrálhatnának az autósok, hogy mi a faszért nem közlekednek valójában BKV-val. Beszarna az egész város egy pillanat alatt. Pedighát alig lenne autó az utakon. Tréfás lenne. Persze senki nem érne oda időben sehová, se tárgyalni, se dolgozni, de nem is lenne baj, mert az üzletfele és a tárgyalópartnere sem érkezne meg időben. Nem lenne bolti eladó, de vevő sem igazán.
Elképzeltem, igazán muris lenne. Persze az egész szar leközepébe beletolnám a demszkájt, meg a nagypofájú munkacsoportot, vagy alternatívaként biciklizhetnének, görkorizhatnának, vagy fasztudja hódeszkázhatnának a mínusz tíz fokban keresztül a városon. De, az biztos, hogy kétszer keresztülzavarnám az összes idiótát oda-vissza a városon, szigorúan BKV-vel. Északpest-Délbuda, Délpest-Káposztásmegyer viszonylaton. Azt hiszem, hogy rögtön ráéreznének a nagy közlekedési és vállalatunk apróbb hiányosságaira. :)
süti beállítások módosítása