Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Linkajánló

2008.12.13. 00:16

avagy kik azok az "és még sokan mások" 

 Feldobáltam már jó néhány linket a különböző Linkblogokba, de rájöttem, hogy azon kívül, hogy én ugródeszkának használva a Politoxit, tulajdonképpen "Favorites"-nek használom őket, mások akik, erre tévednek (remélem tévednek azért, habár nem halmoztok el kommentekkel :P) egyáltalán nem biztos, hogy tudják, kik és miért szerepelnek ott a Linkblogomban. Nézzük tehát a listát és hozzájuk fűzök egy-egy rövid bemutatást (,,i,) is, hogy ti is élvezzétek a Politoxi linklistája nyújtotta előnyöket.

- AWST Land - Szegény lassan fejlődő városkánk és a hozzá tartozó útvonalak. Kattingassátok csak bátran, mert úgy fejlődik, napi egy kattintás a jó egészség elmaradhatatlan kelléke! :)

- Kortársak - A méltán népszerű, kecskeméti Kortársak zenekar elérhetőségei. Van nekik klubbjuk, májszpészük (juteszembe, a májzsugorosoknak kevesebb a májszpésze?), blogjuk, meg remek tagjaik. Csupa jó arc. Profi zenészek egytől-egyig. Ráadásul a Zseti (szerelmem) imádja őket, így, ha én is úgy teszek mintha szeretném, akkor jól bevágódok nála. Plusz mivel, mindenféle fontos ember ismeri őket én is menőnek érezhetem magamat a társaságukban. El sem hinnétek, van ott régészprofesszor, gyönyörű színésznő, sok aranylemezes zenészsztár (ha beolvasztaná őket, lehetne olvasztár - argh, ez piszok gyenge poén volt, a szer.-), római légionárius (igazi ám!), operatőrzseni, profi g(af)rafikus és webszerkesztő, ének- és bábművész, fotóművész, meg a kedvesem, akit szeretek. :) Meg, még számtalan jó arc. A zenekar új videóklippjét, pedig szupermaxi ajánlom a figyelmetekbe, mert abban még én is bennevagyok! Aki megtalál, az nyerhet egy autogrammot tőlem, csak a következő emeltdíjas fülöpszigeteki telefonszámot kell tárcsáznod és máris bekerülsz a számítógépbe, ami majd jól kisorsol téged és máris nyersz. Figyelem, egy hívás nem elég, minél többször tárcsázd, hogy megnövekedjen a bankszámlám nyerési esélyed - 06 99 555 SZEX AHTAHTAHT - Hívj most! (a vonal és a pénztárcám beömlőnyílása nyitva)

- Toxikusok - Mindkét blog egy legalább annyira mérgező fazonhoz tartozik, mint én magam. Jó srácok, jó oldalai, telestele, olyan témákkal, amiket én például egyáltalán nem érintek. Nézzétek meg, hogyan ír blogot egy Dj és egy életművész, aki nagy filozófus. :) Kicsit lusták ugyan mostanában, de már az archívum miatt is megéri odalátogatni. Egyikük zene témában mutat érdekességeket, Sakál Úr pedig szinte kompletten átlinkelte a YouTube-ot a blogjába, filozófikus taposóaknákkal nehezítve az előrrehaladást és a videónézést. :P :)

- és még sokan mások részleg:

- Neuron Bomba - Drága egyöcsém agyvillanásai várhatóak errefelé. Mivel még nálam is okosabb, érdemes rá odafigyelni. Mond valamit, ha kinyitja a klaviatúráját!

- iakrif azub aktir - Így elsőre egy arab mondatnak tűnik a blog címe, de nem az. Aki megfejtette a címet, már mehet is tovább, mert jó eséllyel a tartalmat is érteni fogja, aki meg nem, az is nézzen át, hátha mégis megérti. Valami zseniális (igen, úgy értem, hogy fantasztikus), érdekes, elszállt, lírai, mélyen belemarkoló írások vannak arrafelé. Azt hiszem, hogy tipikusan olyanok, amiket, ha valaki ért, akkor szereti is, ha meg nem ért, akkor ugyebár, nem érti, mit lehet rajtuk szeretni. Mindenesetre nekem az egyik kedvencem. Versrajongóknak és filozófusoknak ajánlott, versrajongófilozófusoknak, meg egyenesen kötelező!

 - Hamburger - Kedves Endre barátom, külföldre szakadt hazánkfia (aki kitalálja, hogy melyik országba, netán városba szakadt ki, az már most büszke lehet magára, válaszokat a fenti emeltdíjas számra várom. :) ) Rengeteg érdekesség a városról, a kinti életről és egy kétgyermekes családapa mindennapjairól. Ez most, így iszonyat unalmasan hangzik, de az ő stílusában tálalva napi szinten fedezi a szükséges humorbevitel magas százalékát. :) Kocogók, bringázók, kütyürajongók és kisembernevelők szintén megtalálják nála az olvasnivalót. Egyébként kellemes és gyors elérést biztosít a külföldről blogoló magyar kommuniti egy szeletkéjéhez is az oldal. Nálam szintén a napirutin része az olvasása.

- A Féllábú Régész - Naplója, egy múzeum elfeledett, poros pincehelyiségének a szülötte. Valami őrült archeológusnő vallomásai egy ősi ásatásról és a magyar rögvalóságról. Mindez finom, fanyar humorral fűszerezve és nem kevésbé régésznyelven lejegyezve. Remélem, hogy előkerülnek még újabb naplórészletek, új ásatások borzalmas részleteivel. Árheológusoknak, történelemrajongóknak, kubikusoknak és nehézgépkezelőknek alapmű.

- RPG és Comic szekció - Mivel szeretem a roleplay-t és a képregényeket, itt gyűjtöttem össze az általam látogatott és kedvelt oldalak linkjeit. Nem ismertetem őket egyesével, talán majd egy másik bejegyzés részeként. Egyet emelnék csak ki közülük, amivel most foglalkoznék és az az RPG.HU. Ha jól emlékszem (derégen is volt már) kb. '97 óta működik. Véleményem szerint a legjobb és legnagyobb magyar RPG-vel, azaz szerepjátékkal foglalkozó szájt. Akkora mennyiségű információ található ott meg, hogy a témában vetekszik a hasonló témájú magyar oldalakkal együttvéve (ha nem veri le őket simán). A fóruma, cikkei, ART (művészeti) része, illetve játékai, versenyi, rendezvényei alkotják a magyarországi szerepjátékos és sci-fi, fantasy élet alapját. Ráadásul mindezt nonprofit vállalkozásként, ingyen. Az oldal és a hozzá tartozó dolgok annyira sokrétűek, hogy nem is akarok és nem is tudok mindent bemutatni. (Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You have to see it for yourself.) A fent említett témák rajongóinak istencsászár hely, de még egy "laikus" is minimum órákat tud eltölteni ott barangolással anélkül, hogy különösebben unatkozna. Nagyon nagy kedvencem, naponta látogatom, olvasok, játszok, bámulok, kommentezek arrafelé. Példának okáért, nem vagyok benne ugyan százszázalékig biztos, de a fórumbejegyzések száma, mitha a 400ezres határt is átlépte volnamár. Az ART szekcióban éppen 2380 kép, rajz, festmény érhető el, tehetséges magyar alkotóktól. Teszemazt nagy mennyiségű Boros-Szikszai (aki nem ismerné a párost, keresse a munkáikat az "art.rpg.hu"-n, mert megéri.

 

Nos, legyen most itt a vége. Már megint korán van és holnap (janem ma) mingyárt kelnem kell. Megígértem, hogy nem alszom délutánig, szóval bezárom az ömlengést. Igen, ömlengés, mert kétségkívül pofátlanul szembedícsértem egy csomó blogot, szájtot, oldalt, embert, de nem zavar, mert ez egy nem titkoltan szubjektív blog. Másrészt a barátaim, kedvenceim, a mindennapi életem részei. Magasztalom őket, mert megérdemlik, vagy mert úgy tartja bipoláris kedvem. Illetve pont ettől a személyiségzavartól vezérelve (egy frászt, csak mert úgy akarom), még további linkekkel fog bővülni a közeljövőben a Politoxi.

További szép, nagyholdas hajnalt mindenkinek!

u.i.: az emeltdíjas számot, meg hívogassátok sűrűn, Daddy needs a new computer! :o)

Skulo

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr40819955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Úgy teszeeeeel?? A terem búráját égősorral együtt :))
:) Tudod, hogy tudod, vagy nem tudod, hogy nem tudod? Hiszed, de nem biztos, hogy úgy van, és nem is vagy biztos mégsem. Ugye te érted? :)))
süti beállítások módosítása