Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A félelem bére

2008.03.27. 19:28

Nem elég, hogy minden nap hegyet kell másznom, hogy egy kibaszott parkolóhelyet találjak, de ma még meg is büntettek járdán való parkolásért. Márha egyáltalán járdának lehet nevezni azt a húsz centi széles kis szart, ami gyakorlatilag csak azért van ott, hogy legyen hol álljanak a villanyoszlopok, mert az út szélén már mégse, talán valami védőtávolság, vagy miszösz is kell nekik ezt nem tudom pontosan. Egy tuti azon a járdának nevezett kis szaron soha nem közlekedik senki, már csak azért sem, mert tíz méterenként úgyis le kell lépni róla, hogy kikerülje az oszlopokat. Persze itt nem valami forgalmas főút iszonyat fontos főközlekedési járdájáról van szó, ahol idősek, kerekesszékesek (kíváncsi lennék, hogy kapaszkodna egyáltalán fel valaki oda a hegyre egy ilyennel) és babakocsis anyukák százait akadályoztam percenként. Neeem, arról van szó, hogy az eggyel lentebbi övezetet parkolóövezetté nyílvánították. Állítólag a lakók kérésére, mert zavarta őket a nagy zaj, vagy a sok parkoló autó, vagy fasztudjami. Az egyik odalon talán (azt mondom, talán hiszen végig olyan házak, elnézést paloták állnak ott amiknek saját garázsa, de minimum parkolója van) zavarta a nyugalmukat (LOL egyébként ha fizetős lenne, de megfizethető áron és úgyis autók tucatjai állnának ott akkor nem zavarná már őket?), de a másik oldalon, ahol végig egy lepukkant sportpálya mellet vannak a parkolók, vagy fent a Marczibányi téren ahol lakóház zéró, viszont a fizetőssé tétellel a Marczibányi téri művházat látogató autósok létét is megkérdőjelezték, ott mi a fasznak kellett fizetőssé tenni? Hát persze, hogy csak egyetlen válasz létezik, a Centrum Parkoló (ROFL) és pénzbehajtó káefté lefizetett egy pár II. kerületi hivatalnokot, hogy ugyanmár tegyék parkolóövezetté a környékbeli irodaházak miatt olyan jól telített parkolóhelyeket. A lakosokra és az önkormányzati bevételekre hivatkozni szemenszedett hazugság. Mint tudjuk az önkorm. szart sem kap a pénzből a lakosokat pedig ennél ésszerűbben is meg lehetett volna védeni.

Érdekes azért, hogy hány éve tombolhatnak ezek a parkolási társaságoknak nevezett maffiák magyarországon büntetlenül. Néha egy-egy látszatintézkedés történik, de ki az, aki elhiszi, hogy ha csak nem csepegtetnének komoly pénzeket magas pozícióban lévő állami beosztottaknak is ezek a maffiák, akkor egy pillanatig is eltűrnék az állami gengszterek, hogy az ő grundjukon garázdálkodjanak. Miért bízná egy önkormányzat külsős cégre egyébként a pénzbeszedést, ha saját maga is felvehetné az a pár embert és kiépítheté azt a nem túl drága infrastruktúrát (lásd parkolóórák), hacsak nem azért mert így nem az állam és/vagy az hely önkormányzat zsebébe folyik be a pénz a nagy semmiért, hanem közvetve saját zsebre dolgozhatnak. A kurva nagy semmiért, hiszen a parkolási díjért cserében szart sem nyújtanak, ez nem szolgáltatás kérem, ez itt a félelem bére. Nem takarítják belőle az utakat, nem festik fel a lekopott burkolati jeleket, nem kátyúznak, nem őrzik a járműveket, az égvilágon semmit nem csinálnak, csak random (lófaszt random) módon kitalált helykről beszedik a pénzt. Ez színtiszta maffia módszer, csak ott az üzleteket szokás bevédeni, itt meg az aszfaltot. Mintha született volna valami kereset ellenük valahol európában, de hát a jó soha nem gyűrűzik ugyebár be hozzánk, csakis a szar.

 

Nademost tilosban parkoltam. Feltettem a kerekemet arra a húszcentis aszfaltcsíkra és ez már büntethető és persze büntetnek is. Kénytelenek ugyanis amióta az alsóbb utcák fizetős övezetté válltak, a kutya nem parkol ott, valahol be kell hozni a kiesett jövedelmet. Illetve de, mert pont ma röhögtem rajta, hogy milyen magas a rokkantak aránya a 10+ milliós autóval rendelkező lakosság körében. Persze ott van a rokkantintézet a Lövőház utcában följebb, de a szerencsétlen béemvés rokik mégis a Mammut felé állnak meg, biztos kell az a kis egészségügyi séta. Érdekes, hogy ezekkel szemben valahogy máig nem sikerült rendesen fellépni, de a járdán parkolás az példásan büntetve van. (legalábbis itt ahol rögtön vagy ötszázezer forint büntetést lehet kiszórni)

10000 forint. Pont tudnám másra is költeni, de odaadom az önkormányzatnak jószívvel és ezzel a kedves üzenettel:

"Költéstek gyógyszerre vagy az anyátok temetésére!"

 

Jajj, felteszek már egy 18-as karikát mielőtt az ORTT is megbüntet.

  (18)

A bejegyzés trackback címe:

https://politoxi.blog.hu/api/trackback/id/tr97399539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása